بازدید علمی جمعی از دانشجویان آموزشکده فنی دختران اردبیل از شتابدهنده های برتر استان
شتابدهنده جاویدان و شتابدهنده تیک آپ
گروه پژهش، فناوری، کارآفرینی و ارتباط با صنعت آموزشکده فنی دختران اردبیل بمناسبت گرامیداشت هفته جهانی کارآفرینی اقدام به برگزاری دو دوره بازدید علمی دانشجویان آموزشکده فنی دختران اردبیل از دو شتابدهنده مطرح استان نمود.
در بازدید اول، جمعی از دانشجویان آموزشکده از دفتر مرکزی شتابدهنده جاویدان که به عنوان اولین شتابدهنده استان اردبیل در سال 1395 تاسیس شده بازدید نمودند.
در این بازدید جناب آقای مهندس رامین عبدی؛ بنیانگذار شتابدهنده جاویدان به تشریح کامل فرایند پذیرش و استقرار و شتابدهی تیمهای استارتاپی پرداخته و از کمکها و تسهیلاتی که در این رابطه به تیمها ارائه می شود مطالبی را بیان فرمودند. شرح مختصری از فعالیتهای چندین ساله این شتابدهنده در زمینه برگزاری کارگاههای متعدد آموزشی، طرح صدف، رویدادهای کارآفرینی و استارتاپ ویکندهایی که منجر به جذب تیمهای استارتاپی و فناوری های ارائه شده توسط آنان از دیگر بخشهای صحبتهای بنیانگذار این شتابدهنده بود.
در ادامه این بازدید، مهندس عبدی و همکاران ایشان به پرسشهای متعدد دانشجویان در زمینه ایده پردازی، تیم سازی و نحوه شرکت در رویدادهای استارتاپی که توسط این شتابدهنده برگزار می شود پاسخ دادند.
در بازدید دوم، جمعی از دانشجویان آموزشکده از از فضای کار اشتراکی تیمهای استارتاپی، فضای آموزشی، مشاوره و منتورینگ شتابدهنده تیک آپ که به عنوان شتابدهنده فعال معاونت علمی فناوری ریاست جمهوری در استان اردبیل شناخته میشود بازدید نمودند.
مرکز مشاوره اطلاع رسانی ، خدمات کارآفرینی و شتابدهنده تیک آپ به عنوان سازمان ارائه دهنده خدمات کسب وکار و ارایه دهنده سرویسهای ویژه برای تیم های استارتاپی ، صاحبان ایده و کسب و کار و همچنین جذب سرمایه گذاران جسورانه جهت سرمایه گذاری روی این تیم ها شناخته شده و از اهداف اصلی این مرکز می باشد که از سال 1395 به همراه تیمی از متخصصین این حوزه فعالیت های خود را شروع و تا به حال توانسته شاکله اصلی اکوسیستم نوآوری استان را با همراهی مراکز حمایتی و دولتی تشکیل و نقش اصلی خود را ایفا نماید.
در این بازدید جناب آقای مهندس مسعود کوهی؛ بنیانگذار شتابدهنده تیک آپ به تشریح اهداف و فعالیتهای این شتابدهنده در زمینه ارائه خدمات مشاوره ای، خدمات کسب و کار، آموزش تکنیکهای تفکر خلاق، حل مسئله، کار تیمی، تدوین طرحهای جامع حوزه کارآفرینی و استارتاپی، برگزاری رویدادهای استارتایی و کارآفرینانه، اجرای پروژه های تخصصی و برقراری ارتباط با صنعت و ایجاد پایگاه های اطلاعاتی صنعتی و دانشگاهی در استان پرداختند.